Stress:

Sover du dårligt om natten, kører tankerne rundt i hovedet på dig hele tiden, har du hjertebanken, manglende lyst til sex og har du svært ved at falde til ro, så har du måske symptomer stress ?

Stress forringer din livskvalitet betydeligt, men stress kan behandles i et effektivt stress forløb, hvor du med små daglige skridt får bugt med symptomerne, og vender tilbage til et liv med mere ro og livskvalitet.

Stress er en hormonel tilstand, hvor hjernen frigiver adrenalin og kortisol, og når stress hormonerne stiger i kroppen daler samtidig produktionen af serotonin som er vores lykke hormon. Stress hormonerne påvirker vores immunsystem, måden vores hjerne fungerer på, samt vores hjerte- kar system, så der er god grund til at tage dig selv og din stress alvorligt.

Stress coaching:

Stresscoaching foregår på den måde, at vi sammen identificerer de symptomer du har, og herunder hvad der fremkalder din stress. Begge dele med henblik på at nedbringe styrken af dine symptomer, så dit nervesystem kan komme i ro igen, og det derved bliver muligt fra et andet afsæt at danne et overblik over, hvad der skal forandres i dit liv, så du igen kan blive stress fri og foretage sunde valg for dig selv.
 

Stress coaching hjælper dig med:

            -        At forstå, hvad der stresser dig.
       -
        At blive bevidst om dine stress symptomer.
       -
        At adressere hvad der er stress, og hvad der kan handle om andre ting som
                 f.eks. overgangsalder.
       -
        At sænke dit stress niveau – blive fri af stressen.
       -
        At lære at lytte til kroppen.
       -
        At aflæse hvad kroppen fortæller dig, så du ikke ender i stress fælden igen.
       -
        At skabe balance i dit liv.
       -
        At finde ud af hvad der er sandt for dig.
       -
        Er lære dig selv at kende på ny.
       -
        At træffe sunde valg for dig selv.
       -
        Forebygge stress.

 

Selvom det i nuet, når alle stresssymptomerne banker på, kan føles meget skræmmende, så er dine symptomer sunde reaktioner på et alt for stort pres, hvad enten det kommer indefra eller udefra.